پیگیری حقوق مردم در بخش مسکن/ دبیر ستاد امر به معروف کردستان از راه و شهرسازی مطالبه کرد

گروه استان‌ها - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی، مطالبات مردمی در حوزه مسکن ملی را پیگیری کرد و خواستار تشکیل شورای جدید امر به معروف و نهی از منکر در این مجموعه شد.
کد خبر: ۱۲۱۳۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰ 14 December 2025

پیگیری حقوق مردم در بخش مسکن/ دبیر ستاد امر به معروف کردستان از راه و شهرسازی مطالبه کرد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، «علی‌اصغر حسینی»، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، صبح امروز در دیدار با «جهانگیر الیاسی» مدیرکل راه و شهرسازی استان، ضمن پیگیری مطالبات مردمی در حوزه مسکن ملی، بر لزوم تقویت نظارت و پاسخگویی در این بخش تأکید کرد و خواستار تشکیل شورای جدید امر به معروف و نهی از منکر در مجموعه راه و شهرسازی شد.

در این دیدار که با محوریت بررسی وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان کردستان برگزار شد، حسینی با اشاره به دغدغه‌ها و مطالبات مردمی، بر ضرورت شفافیت، تسریع در روند اجرایی پروژه‌ها و صیانت از حقوق متقاضیان مسکن ملی تأکید کرد.

وی، با بیان اینکه بخش مسکن از مهم‌ترین حوزه‌های مطالبه‌گری مردمی است، اظهار کرد: رسیدگی به مشکلات متقاضیان، اطلاع‌رسانی دقیق و پاسخگویی مستمر به مردم از مصادیق روشن امر به معروف و نهی از منکر در حوزه مدیریت شهری و عمرانی به شمار می‌رود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، در ادامه، با تأکید بر نقش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی، از مدیرکل راه و شهرسازی استان درخواست کرد شورای جدید امر به معروف و نهی از منکر در این اداره‌کل با هدف ارتقای نظارت، پیشگیری از تخلفات و تقویت تعامل با مردم تشکیل شود.

در ادامه این نشست، مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان نیز ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای طرح‌های مسکن ملی در استان، بر آمادگی این مجموعه برای همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر و پاسخگویی به مطالبات قانونی مردم تأکید کرد.

وی، با اشاره به اهمیت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای نظارتی، تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در حوزه راه و شهرسازی را گامی مؤثر در جهت بهبود عملکرد، افزایش اعتماد عمومی و تسریع در حل مشکلات متقاضیان مسکن ملی عنوان کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار