تمام واحدهای بدون مجوز فعالیت و همچنین صادرکنندگان به‌منظور صادرات باید اقدام به دریافت مجوز کنند.
کد خبر: ۴۳۳۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۵ 30 May 2017
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت ساماندهی مراکز تولید و بسته‌بندی کشمش در این استان تأکید کرد.

به گزارش مهر، محمد کاظم‌زاده با تأکید بر اهمیت تولید و بسته‌بندی کشمش و صادرات آن به‌خصوص در شهرستان ملایر اظهار داشت: این مدیریت از اواخر سال گذشته به‌منظور ساماندهی واحدهای یادشده با انجام بازدیدهای مستمر و اطلاع‌رسانی گسترده و برگزاری جلسات مختلف در سطح تولیدکنندگان و فعالان حوزه صادرات به این موضوع پرداخته است.

وی تأکید کرد: تمام واحدهای بدون مجوز فعالیت و همچنین صادرکنندگان به‌منظور صادرات باید اقدام به دریافت مجوز کنند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: پیرو پیگیری‌های به‌عمل‌آمده با اداره کل گمرک استان همدان به‌زودی جلسه‌ای با حضور اعضای مرتبط با موضوع در این معاونت برای انجام هماهنگی‌های بیشتر برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار