مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت ساماندهی مراکز تولید و بستهبندی کشمش در این استان تأکید کرد.
به گزارش مهر، محمد کاظمزاده با تأکید بر اهمیت تولید و بستهبندی کشمش و صادرات آن بهخصوص در شهرستان ملایر اظهار داشت: این مدیریت از اواخر سال گذشته بهمنظور ساماندهی واحدهای یادشده با انجام بازدیدهای مستمر و اطلاعرسانی گسترده و برگزاری جلسات مختلف در سطح تولیدکنندگان و فعالان حوزه صادرات به این موضوع پرداخته است.
وی تأکید کرد: تمام واحدهای بدون مجوز فعالیت و همچنین صادرکنندگان بهمنظور صادرات باید اقدام به دریافت مجوز کنند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: پیرو پیگیریهای بهعملآمده با اداره کل گمرک استان همدان بهزودی جلسهای با حضور اعضای مرتبط با موضوع در این معاونت برای انجام هماهنگیهای بیشتر برگزار میشود.