مدیرکل گمرکات قم خبر داد:

صادرات قم به ۱۳۵ میلیون دلار رسید

گروه استان‌ها - مدیرکل گمرکات قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه، ۱۱۴ هزار و ۷۲۴ تُن انواع کالا در قالب تعداد سه هزار و ۶۲۷ اظهارنامه و به ارزش ۱۳۵ میلیون و ۵۷۴ هزار و ۷۷۸ دلار از طریق گمرکات استان به کشورها مختلف جهان صادر شد.
کد خبر: ۱۲۱۱۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱ 27 November 2025

صادر ات قم به ۱۳۵ میلیون دلار رسیدبه گزارش خبرنگار تابناک از استان قم، «اسفندیار دریکوندی» مدیرکل گمرکات استان قم گفت: رقم ذکر شده مرتبط با صادرات قطعی انجام شده از طریق گمرکات قم است، که در صورت اضافه شدن آمار صادرات از مبدا استان( مبدا تولید کالا قم است اما به دلایلی از طریق گمرکات سایر استان‌ها صادر می‌شود)، این رقم افزایش می‌یابد.

وی افزود: تمام تلاش ما این است که شرایط و بسترهای لازم برای صادرات انواع کالاها را در گمرکات قم فراهم آوریم و اکنون فعالان اقتصادی استان می‌توانند اکثر کالاهای خود را در کوتاه‌ترین زمان و با بهترین شرایط از طریق گمرکات قم به کشورهای مختلف جهان صادر کنند و نیازی به حضور در سایر گمرکات نداشته باشند.

مدیرکل گمرکات استان قم با تاکید بر این که افزایش حجم و ارزش صادرات از مهمترین اولویت‌های اقتصادی استان برای توسعه اقتصادی است، ادامه داد: گمرکات قم طی سال‌های اخیر تلاش کرده تا روند صادرات کالاها را تا حد امکان کاهش دهد و به همین دلیل کار بررسی کالاها به سرعت انجام و مجوزهای لازم برای ارسال‌ آن‌ها صادر می‌شود.

بیش از ۴۰ درصد اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه‌گذاری صورت گرفته برای آن طی سال‌های اخیر در این استان است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار