مدیرکل بیمه سلامت لرستان مطرح کرد:

پوشش حمایتی بیمه سلامت از ۴۳ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در لرستان

گروه استان‌ها- مدیرکل بیمه سلامت لرستان از نشان‌دار شدن ۴۳ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد
کد خبر: ۱۲۰۹۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸ 02 November 2025

پوشش حمایتی بیمه سلامت از ۴۳ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در لرستان

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان، «محسن اسدبیگی» مدیرکل بیمه سلامت لرستان، با اعلام اینکه ۴۳ هزار نفر از بیمه‌شدگان این استان در گروه بیماران خاص و صعب‌العلاج قرار گرفته و نشان‌دار شده‌اند اظهار کرد: ۱۲۷ میلیارد تومان اعتبار برای پوشش خدمات درمانی این افراد از تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴۷ بیماری در دسته بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج طبقه‌بندی می‌شوند افزود: از این تعداد ۸۱ بیماری دارای بسته خدمتی مشخص و نشان بیماری هستند.

مدیر کل بیمه سلامت لرستان عنوان کرد: بیشترین فراوانی در میان بیماران نشان‌دار شده مربوط به مبتلایان به دیابت نوع ۲ است که از این میان، هشت هزار نفر تحت پوشش دریافت انسولین قرار دارند.

وی گفت: پس از دیابت، بیماری‌های مربوط به سرطان و فشار خون به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم از نظر تعداد بیماران ثبت‌شده قرار دارند.

اسد بیگی بیان کرد: این اقدام در راستای حمایت از بیماران و کاهش دغدغه‌های مالی خانواده‌های آنان صورت گرفته و بیمه سلامت استان بر استمرار و ارتقای خدمات به این گروه از بیماران تمرکز دارد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار