خواب‌آلودگی جاده‌های لرستان را قربانگاه کرد/هشدار پلیس از افزایش ۷۰ درصدی تصادفات

گروه استان‌ها- رئیس پلیس راه لرستان با اعلام جهش تکان‌دهنده ۷۰ درصدی سوانح جاده‌ای در ماه منتهی به اربعین خستگی و خواب‌آلودگی زائران را عامل اصلی حوادث مرگبار دانست.
کد خبر: ۱۲۰۴۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱ 09 August 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، یدالله نادری، در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با اشاره به ثبت سالانه حدود ۱۰ هزار فقره تصادف در استان از سال ۱۴۰۰ به بعد اظهار داشت: میانگین ماهانه تصادفات حدود ۸۵۰ فقره است، اما داده‌های ما نشان می‌دهد که در ماه منتهی به اربعین این آمار با یک جهش تکان‌دهنده ۷۰ درصدی رو‌به‌رو می‌شود.
رئیس پلیس راه لرستان با تحلیل حوادث سال گذشته به عنوان نقشه راه امسال، افزود: بحرانی‌ترین محور ما در ایام اربعین مسیر اسلام‌آباد به سه‌راهی زانوگه بود و پس از آن محور‌های بروجرد به اراک و الیگودرز به داران بیشترین حوادث جرحی و فوتی را به خود اختصاص دادند.
 نادری عامل اصلی این سوانح مرگبار را عدم توجه راننده به جلو ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی مفرط دانست و عنوان کرد: تخطی از سرعت مطمئنه و تجاوز به چپ در رده‌های بعدی قرار دارند. 
رئیس پلیس راه لرستان با انتقاد از عملکرد دستگاه‌های اجرایی گفت: بیش از نیمی از زائران اربعین از مسیر لرستان عبور می‌کنند، اما جلسات هماهنگی با تأخیر برگزار می‌شود و امکانات لازم تخصیص نمی‌یابد. 
نادری گفت: ما برای کاهش خستگی رانندگان نیازمند ایجاد فوری حداقل ۱۲ ایستگاه رفاهی و خدماتی موقت در مسیر‌های اصلی هستیم.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای یک تقاطع غیرهمسطح افزود: اولویت اصلی ما باید چهارخطه کردن محور‌های پرحادثه‌ای مانند خرم‌آباد-نورآباد باشد که بلاتکلیف مانده است، این اولویت‌بندی در تخصیص اعتبارات اشتباه است و باید اصلاح شود.
 
آخرین اخبار