به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی فرودگاه خرمآباد، علی نظری زاده از اعزام پنجمین کاروان حجاج لرستانی از فرودگاه خرمآباد به جده خبر داد و اظهار داشت: این گروه از زائران با هواپیمای پهنپیکر ایرباس ۳۱۰ شرکت هواپیمایی ایرانایر به سرزمین وحی اعزام شدند.
وی افزود: تاکنون و پیش از این گروه، مجموعاً ۳۹۵ زائر لرستانی در قالب چهار کاروان از شهرستانهای ازنا، الیگودرز، سلسله، دلفان، کوهدشت و دورود از طریق فرودگاه شهدای خرمآباد به مدینه منوره اعزام شدهاند، بدین ترتیب، با احتساب کاروان امروز، شمار کل حجاج اعزامی استان لرستان به ۵۷۰ نفر رسیده است.
نظریزاده ضمن قدردانی از پیگیریهای مستمر استاندار لرستان در خصوص برقراری پروازهای حج از فرودگاه خرمآباد، تاکید کرد: تمامی اقدامات لازم جهت تسهیل روند اعزام زائران و همچنین ارتقای کیفیت خدمات فرودگاهی پیشبینی و به اجرا گذاشته شده است تا زائران با آرامش خاطر سفر خود را آغاز کنند.
عملیات اعزام حجاج از فرودگاه شهدای خرمآباد بر اساس برنامه زمانبندی شده ادامه خواهد داشت.
/ع