بومی سازی علم شیلات در لرستان

گروه استان‌ها- مدیرکل شیلات لرستان با بیان اینکه این استان علم شیلات را بومی سازی کرده است گفت: در لرستان ظرفیت تولید تمامی آبزیان سردآبی و گرمابی وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۹۶۴۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۸ 20 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از لرستان، به نقل از روابط عمومی شیلات کیارش بیرانوند در آیین بهره برداری از مجتمع پرورش ماهی چم چیت دورود با اشاره به تولید یک تن خاویار در سال جاری عنوان کرد: این مهم دلیلی بر ظرفیت‌های استان است و انتظار می‌رود شرایطی فراهم شود تا لرستان تامین کننده و پایلوت تولید تخم چشم زده شود، چون این استان مراکز تکتیر کم نظیری دارد. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در لرستان در این بخش در حال فعالیت هستند عنوان کرد: هفت طرح شیلاتی دیگر نیز در لرستان دست انجام است همچنین در کوهدشت، رومشکان و پلدختر نیز طرح‌های شیلاتی دیگری در حال ساخت است که نشان دهنده انقلاب بزرگی در زمینه تولید آبزیان استان می‌باشد. 
مدیرکل شیلات لرستان بیان کرد: متعهد هستیم کسانی از اهالی که به دنبال ایجاد طرح‌های آبزی پروری  هستند و توان آن را هم دارند مورد حمایت قرار گیرند و زیرساخت‌ها و تسهیلات لازم برای آن‌ها تامین شود تا گام بزرگی در راستای اشتغال اهالی منطقه برداشته شود. 
 
جلوگیری از خام فروشی محصولات 
 
امام جمعه دورود نیز با قدردانی از مسوولان استان برای ساخت مجتمع چم چیت افزود: اهالی این منطقه باید بیشترین منطقه را از ایجاد این طرح‌ها ببرند. 
حجت الاسلام قائدرحمت افزود: این طرح باید امنیت فرهنگی داشته باشد تا امکان توسعه آن فراهم شود و در این راستا انتظار می‌رود جوانان منطقه در اشتغال این مجتمع بکارگیری شوند. 
وی با تاکید بر اینکه پروژه‌ها باید به خودکفایی برسند و از خام فروشی تولیدات پرهیز شود، عنوان کرد: سنگ دورود و ازنا بهترین سنگ کشور است، اما به لهایی ناچیز خام فروشی می‌شود. 
حجت الاسلام قائدرحمت بیان کرد: انتظار می‌رود ماهیان تولیدی این مجتمع هم با احداث کارخانه فرآوری خام فروشی نشوند تا نفع آن به مردم و اهالی برسد. 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار