پیشرفت ۶۵ درصدی بیمارستان نیایش خرم‌آباد/ تکمیل به شرط تامین اعتبار

گروه استان‌ها- مسئول پروژه بیمارستان نیایش خرم آباد گفت: عملیات عمرانی بیمارستان ۶۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در صورت تأمین منابع اعتبار ابتدای سال ۱۴۰۶ تکمیل می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۴۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۱ 15 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک لرستان، به نقل از روابط عمومی سپاه لرستان، ذبیح‌اله رفیعی در نشست خبری با اصحاب رسانه از  پیشرفت ۶۵ درصد پروژه این بیمارستان خبر داد و اظهار داشت: این بیمارستان با، ظرفیت ۶۱۵ تخته و زیربنای ۶۰ هزار مترمربع، به عنوان یک قطب درمانی در غرب کشور شناخته می‌شود که این می‌تواند به بهبود خدمات درمانی استان لرستان کمک شایانی کند.
وی افزود: فرمانده سپاه استان لرستان با توجه به بازدیدی که از کارگاه پروژه داشت بر اهمیت این پروژه در رفع نیاز‌های درمانی استان تأکید کرد.
مسئول پروژه بیمارستان نیایش خرم آباد قرارداد اولیه پروژه را  سال ۹۵ با مبلغ ۱۶۷ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت:  وضعیت قرارداد به‌روز رسانی و در انتظار تأیید هیئت امنا و وزارتخانه است.
رفیعی گفت: این بیمارستان به دلیل کمبود تخت‌های بیمارستانی در استان، می‌تواند سرانه تخت‌های بیمارستانی را به بالاتر از میانگین کشوری برساند؛ که در حال حاضر، سرانه تخت‌های بیمارستانی در استان لرستان به ازای هر هزار نفر حدود ۱.۴ دهم، در حالی که این  عدد در سطح کشور ۱.۸ دهم است.
وی به بخش‌های مختلف پروژه بیمارستان نیایش اشاره کرد و ابراز داشت: بیمارستان نیایش شامل بخش‌های سوختگی، جراحی، زنان و زایمان و مراقبت‌های ویژه است.
مسئول پروژه بیمارستان نیایش خرم‌آباد اضافه کرد: این بیمارستان به ویژه در بخش سوختگی، می‌تواند به کاهش اعزام بیماران به شهر‌های دیگر و بهبود کیفیت درمان کمک کند. ودر بخش‌های جراحی و سیستم اتاق عمل به‌روز و مدرن طراحی شده است.
مسئول پروژه بیمارستان نیایش خرم آباد آور شد:  این بیمارستان به عنوان یک پروژه حیاتی در راستای بهبود خدمات درمانی استان لرستان در حال پیشرفت است.
 وی هزینه احداث  پروژه را   پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی اعلام کرد و گفت: در صورت تامین اعتبار لازم، نیمه نخست سال ۱۴۰۶  این پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.  
مهندس رفیعی ابراز داشت: با افتتاح این بیمارستان، انتظار می‌رود که مشکلات درمانی استان به طور چشمگیری کاهش یابد و خدمات بهتری به بیماران ارائه شود.
وی در پایان گفت:  برای تکمیل این پروژه ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.  
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار