۶ هزار دانش آموز در ایجاد کمربند سبز خرم آباد نقش پذیری می‌کنند

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از نقش پذیری ۶ هزار دانش آموز در ایجاد کمربند سبز خرم آباد خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۳۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰ 08 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان، سید عیسی سهرابی در  مراسم انعقاد تفاهم نامه سه جانبه شهرداری خرم آباد با ادارات کل آموزش و پرورش  و منابع طبیعی اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۲۸۰ نفر دانش آموز در قالب طرح همیار طبیعت مشارکت دارند. 
وی افزود: پیشنهاد می‌شود کارگروهی در اجرای این تفاهم نامه پیش بینی شود که تا رسیدن به سرانجام مطلوب برنامه‌ها را پیگیری کنند. 
سهرابی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش ظرفیت بسیار بزرگی در اختیار دارد افزود: ۲۷ هزار نیروی شاغل و ۳۶۰ هزار دانش آموز در اختیار  این اداره کل است. 
وی  عنوان کرد: ساماندهی ورودی شهر خرم آباد یکی از دغدغه‌ها و مطالبات مردم است و نهایت تلاش خود را در اجرای این برنامه خواهیم داشت. 
سهرابی بیان کرد: در این راستا، ۳۰ مدرسه با ۶ هزار دانش آموز در این زمینه پای کار هستند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار