وزیران پیشنهادی رئیس جمهور برای دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند تا کار دولت بعد از این رسمی تر دنبال شود. بنا بر آیین‌نامه، پس از اعلام وصول نامه معرفی وزیران پیشنهادی رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک هفته فرصت دارند، نسبت به بررسی وزرای پیشنهادی اقدام کرده و پس از آن جلسات رأی اعتماد به کابینه و وزیران پیشنهادی رئیس جمهور را در دستور کار قرار دهند.
کد خبر: ۴۷۵۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴ 08 August 2017
«حسن روحانی»، رئیس جمهور طی نامه ای به «علی لاریجانی»، رئیس مجلس شورای اسلامی، اسامی وزیران پیشنهادی خود برای دولت دوازدهم را به قوه مقننه معرفی کرد.


به گزارش «تابناک»، وزیران پیشنهادی رئیس جمهور برای دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند تا کار دولت پس از این رسمی تر دنبال شود. البته با وجود اینکه هجده وزیر باید به مجلس معرفی شوند، رئیس جمهور تنها هفده وزیر به مجلس معرفی کرد، اما وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را هنوز به مجلس ممعرفی نکرده است.


«مسعود پزشکیان» در جلسه علنی امروز نامه «حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی» به لاریجانی درخصوص اعلام اسامی کابینه دولت دوازدهم را به شرح زیر قرائت کرد.


بسم‌الله الرحمن الرحیم


جناب آقای علی لاریجانی


ریاست محترم مجلس شورای اسلامی


احتراما در راستای اجرای اصل ۱۳۳ قانون اساسی و همچنین ماده ۱۸۸ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به پیوست اسامی وزرای پیشنهادی را به همراه شرح حال آیین‌نامه‌ای آنان و همچنین خط و مشی و اصول کلی و برنامه دولت به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌دارد.


حسن روحانی


بر این اساس وزیران پیشنهادی بدین شرح به مجلس معرفی شدند؛


1- وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: سیدمحمد بطحائیوزیران پیشنهادی دولت دوازدهم به مجلس معرفی شدند/ یک وزارتخانه همچنان بدون وزیر


2- وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات: محمد جواد آذری جهرمی


3- وزیر پیشنهادی اطلاعات: سید محمود علوی


4- وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی: کرباسیان


5- وزیر پیشنهادی امور خارجه: محمد جواد ظریف


6- وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: حسن قاضی زاده هاشمی


7- وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی: علی ربیعی


8- وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی: محمود حجتی


9- وزیر پیشنهادی دادگستری: سید علیرضا آوایی


10- وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: امیر حاتمی


11- وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی: عباس آخوندی


12- وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت: محمد شریعتمداری


13- وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی: سید عباس صالحی


14- وزیر پیشنهادی کشور: عبدالرضا رحمانی فضلی


15- وزیر پیشنهادی نفت: بیژن نامدار زنگنه


16-وزیر پیشنهادی نیرو: حبیب‌الله بیطرف


17- وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان: مسعود سلطانی فر


بر اساس آیین‌نامه بعد از اعلام وصول نامه معرفی وزیران پیشنهادی رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک هفته فرصت دارند که نسبت به بررسی وزرای پیشنهادی اقدام کرده و پس از آن جلسات رأی اعتماد به کابینه و وزیران پیشنهادی رئیس جمهور را در دستور کار قرار دهند.


با وجود اینکه اعلام شده بود که خاکی صدیق وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری برای دولت دوازدهم خواهد بود، اما رئیس جمهور هنوز برای معرفی وزیر این وزارتخانه تصمیم گیری نکرده است تا همچنان تکلیف وزارت علوم برای دولت دوازدهم نامشخص باشد. «حسن روحانی» در دولت یازدهم هم برای معرفی وزیر علوم مشکلاتی را پیش روی داشت.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار